VejledningRyd op fra chatten

Administrer dit Bibliotek fra chatten

Det er fint at rydde op i et bibliotek manuelt, når der er tre elementer, men besværligt, når der er tre hundrede. Så du kan bare bede om det.

AI-chatten kan omdøbe, slette, gendanne, flytte og organisere dit indhold for dig, flere elementer ad gangen, med almindeligt sprog og med mulighed for at fortryde.

Hvad du kan bede om

Sig det, som du ville sige det til en person:

  • "Slet alt i dette projekt, der er ældre end juni."
  • "Gendan det, jeg har slettet i denne uge."
  • "Flyt alle mine NCLEX-podcasts til en mappe, der hedder Pharm."
  • "Omdøb dette sæt studiekort til Modul 4, Hjertet."
  • "Fjern disse tre filer fra projektet, men behold dem i mit Bibliotek."
  • "Opret et projekt, der hedder FAR-eksamensforberedelse, og flyt disse tre filer til det."

Det virker på tværs af alt i dit Bibliotek: sider, filer, PDF'er, billeder, videoer, sæt med studiekort, podcasts, mødenoter, researchsessioner, mapper og projekter.

Sletning fra chatten kan altid fortrydes

Intet, du sletter fra chatten, bliver destrueret. Et slettet element fjernes fra dit aktive Bibliotek og det projekt, det var i, flyttes til Slettet, kan stadig åbnes der og kommer tilbage præcis, som det var, når du gendanner det.

"Arkivér det", "smid det ud", "ryd op i det her" og "fjern dem her" betyder alle den samme sletning, som kan fortrydes.

Fordi sletningen kan fortrydes, udfører chatten en tydelig anmodning med det samme i stedet for at bede dig om at bekræfte hvert element. Hvis du ombestemmer dig, kan du bede den om at gendanne eller selv åbne Bibliotek → Filter → Slettet for nylig. Se Slet og gendan indhold.

Chattens sletning kan fortrydes. Brug Gendan under Slettet for nylig, eller bed chatten om at gendanne et element. Sletning af hele din konto er en separat handling under Indstillinger for Min konto.

Anmodninger om flere elementer

En anmodning som "ryd op i mine optagelser fra sidste år" håndteres som én handling, ikke ét element ad gangen. Chatten finder ud af, hvilke elementer du mener, udfører handlingen på dem alle og fortæller, hvad der blev ændret, med et antal og nogle få navne samt det, den ikke kunne gøre, og hvorfor.

Op til 50 elementer håndteres i én anmodning. Større oprydninger udføres i flere omgange.

Når din formulering er vag, vælger chatten en rimelig fortolkning og fortæller dig, hvilken den brugte. Beder du om at få fjernet "gamle ting", får du noget i retning af "Slettede 12 optagelser, som ikke er blevet opdateret i de seneste 90 dage. De ligger under Slettet, hvis du vil have dem tilbage." Hvis det ikke var den afgrænsning, du mente, kan du sige det og bede den om at gendanne.

Arbejd med Projekter

Chatten kan organisere et projekt på samme måde, som den organiserer resten af dit Bibliotek:

  • Flyt til projekt placerer elementer i det projekt, du angiver.
  • Fjern fra projekt fjerner et element fra projektet uden at slette det. Det bliver i dit Bibliotek.
  • Nye mapper kan oprettes i et projekt, når du beder om en mappe der.

Der er én sikkerhedsforanstaltning, som er værd at kende: Indhold i et slettet projekt kan ikke ændres, før du gendanner projektet.

Opret et projekt fra en samtale

Hvis en chat har udviklet sig til konkret arbejde, kan du bede om et projekt, så opretter chatten et. Fortæl den, hvad der hører til der, så flytter den de elementer ind.

Det gør chatten ikke

  • Den rydder ikke op ud over det, du har bedt om. Ingen "nu jeg var i gang, gjorde jeg også…".
  • Den gætter ikke mellem to elementer med samme navn. Den spørger, hvilket du mente.
  • Den kan ikke slette eller omdøbe chats. Administrer dem fra chatlisten.
  • Når du gendanner en mødenote, tæller den med i din plans grænse for optagelser i Biblioteket. Hvis Biblioteket er fuldt, får du besked om at slette en anden optagelse eller opgradere. Se Planer og grænser.
Var dette nyttigt?